Kerstmenu 2018

ANTIPASTI
Focaccia datterini ‘ e rosmarino
kleine focaccia pizza met datterini tomaatjes en rosmarijn uit de houtoven
Il tagliere natalizio
plankje met auberginerolletjes, Napoli salami, Parmaham en een kerstboompje van buffelmozzarella, datterini
tomaatjes en basilicum
Papardelle al tartufo e mascarpone
papardelle met een romige saus van zwarte scorzone truffel, mascarpone en sjalot

SECONDI
Risotto con crema di tartufo e funghi selvatici trifolati
canaroli risotto met een truffelcrème begeleidt met een mix van gebakken wilde paddenstoelen
Tagliata di costata d’occhio con involtini di patate e pancetta
Ribeye 180 gr., zoete aardappelkoekjes verpakt in pancetta en geserveerd met truffelhoning gecaramelliseerde
worteltjes,
Filetto di branzino rosso con tagliatelle aglio olio
gebakken verse roodbaars op een bedje van tagliatelle aglio olio , geserveerd met truffelhoning gecaramelliseerde
worteltjes

DOLCI

Tiramisu di fragole
huisgemaakt traditioneel Italiaans biscuit dessert met aardbeien
Scroppino
citroenijs, prosecco en wodka
Souffle cioccolata con crema di pistacchio
chocoladecake gevuld met pistachecrème, geserveerd met vanille-ijs en slagroom

KLIK HIER OM TE RESERVEREN